ÇALINAN KAMYONUNU SANDIKLI’DA BULDU

Aksaray'da çalınan kamyonunun peşine düşen 55 yaşındaki Ahmet Dursun, 2 gün sonra aracını Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde buldu.

Aksaray'da hafriyat işiyle uğraşan Ahmet Dursun, 38 RC 934 plakalı kamyonunda çalışması için Mehmet T.'yi sürücü olarak işe aldı. İddiaya göre Mehmet T., 24 Temmuz'da kamyonla ortadan kayboldu. Durumu jandarmaya bildiren Ahmet Dursun, Mehmet T.'nin memleketi Denizli'ye gitmiş olabileceği ihtimali üzerine otomobiliyle takibe başladı. Ahmet Dursun kamyonunu, dün saat 17.30 sıralarında Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde terk edilmiş halde buldu.

İhbar üzerine gelen polisin incelemesinde benzini bittiği tespit edilen kamyonun anahtarının üzerinde ve kapısının açık olduğu belirlendi. Kamyon sahibine teslim edilirken, polis Mehmet T.'yi bulmak için çalışma başlattı.

Mehmet T.'yi denemek amacıyla işe aldığını söyleyen Ahmet Dursun, "Alkol almış, sarhoş şekilde gece kamyonu da alarak kaçmış. Aracımızı bulamadığımız için Aksaray'da jandarmaya şikayetçi olduk. İzine düştüğümüzde kamyonu Sandıklı'da bulduk" dedi.dha

Editör: Haber Merkezi