Bera Kolejinden Şehit Aileleri ve Lösev yararına Kermes

Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesinde faaliyet gösteren BERA Kolejinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şehit Aileleri ve Lösev yararına kermes düzenlendi.

                Öğrencilere küçük yaşda sosyal sorumluluklarının kazandırılmasının önemli olduğunu vurgulayan BERA Eğitim Kurumları Müdürü Hasan Hüseyin Baykal, sosyal sorumluluk projelerine öğrenci velilerininde dahil edildiğini vurguladı.

                Öğrencilerimizin aileleri ile birlikte evlerinde hazırladıkları ürünleri okulumuzda açılan kermeste satarak Şehit Aileleri ve Lösev’e katkıda bulunduklarını belirten Baykal;”  Sandıklı Bera Koleji'nde Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Şehit Aileleri ve Lösev yararına düzenlenen, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin yoğun destekleriyle hazırlanan kermese anaokulundan liseye kadar tüm okulun ilgisi büyüktü. Ailelerin evlerinde el emekleri ile hazırladıkları ürünler öğrenci, veli ve misafirler tarafından kısa sürede tüketildi.Eğlenceli satış stratejileriyle renklenen kermes keyifli bir etkinliğe dönüştü.Öğrenciler etkinlik sonunda,şehit ailelerine ve lösemili kardeşlerine katkıda bulunacakları için mutluydular. Öğrenci ve velilerini Sosyal Sorumluluk projesine dahil etmekten ve böylesine anlamlı bir kermeste bir araya getirmekten bizde mutluluk duyduk” dedi.

Editör: Haber Merkezi