BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

Başkan Mustafa ÇÖL, Peygamberimiz  Hz. Muhammed Mustafa'nın (SAV), alemlere rahmet olarak dünyayı şereflendirdiği ve "Kutlu Doğum Haftası" olarak kutlanan hafta münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

"Bu günler, Hz. Peygambere olan sevgimizin pekiştirileceği, birbirimize karşı olan sevgi ve kardeşlik duygularının güç kazanacağı özel günlerdir. Kutlu Doğum Haftası İslam alemi için çok önemli bir hafta. Bu güzel ve anlamlı haftada, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam'ın, değerlerini çağlar ötesinden bizlere ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) kutlu doğumunun yeni bir yıl dönümünü idrak ediyoruz.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in doğum günü dolayısıyla idrak edilen Kutlu Doğum Haftası'nın, ilçemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diliyor, vatandaşlarımızın, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum "dedi.

Editör: Haber Merkezi