BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'E ŞAMPİYONLARDAN ZİYARET

19 Şubat Pazar günü Afyonkarahisar Yeni Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Türk Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen il yarışmasında Sandıklıyı başarı ile temsil ederek Şampiyon olan, Sandıklı Belediyesi Sandıklıspor Folklor Ekibi öğrencileri Başkan Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ettiler.
Sandıklı Halk Eğitim Müdürü Mustafa Yavuz ve Sandıklı Belediyesi Sandıklıspor Folklor Ekibi hocamız Yasemin Topkoç Toy'un  sporcularımıza refakat ettiği ziyarette, Şampiyon sporcular Başkan Mustafa Çöl'e kazanmış oldukları il kupasını takdim ederek bu önemli organizasyonda kendilerine vermiş oldukları destekledikler dolayı teşekkürlerini sundular.
Başkan Mustafa Çöl burada yapmış olduğu açıklamada, sporu ve sporcuya olan desteklerinin her zaman devam edeceğini, Sandıklıdan her zaman başarılı sporcuların çıktığını, inşallah daha büyük başarılara imza atacaklarına olan inancının tam olduğunun altını çizdi.
Başkan Mustafa Çöl minik sporcularımıza ve beraberindeki heyete Sandıklıspor kaşkolu ve değişik hediyeler takdim etti. Ziyaret beraberce çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi