BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'DEN SANDIKLISPOR'A ZİYARET

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL Sandıklı'mızı ve Afyonkarahisar'ı Profesyonel ligde temsil eden takımımız Sandıklıspor'u yenilenen stadyumumuzda yaptığı ilk idmanda yalnız bırakmadı.

Takımımız Sandıklıspor 2015/2016 sezonunda 3. Lig 3. Grupta mücadele edeceği sezon öncesi Sandıklı İlçe Stadyumunda yaptığı ilk idmanı Başkan Mustafa ÇÖL ve beraberindeki heyet yerinde izledi. Başkan Mustafa ÇÖL Teknik Direktörümüz Sebahattin TEKİN ve futbolcular ile sohbet eden Başkan ÇÖL yeni sezon öncesi Sandıklıspor'a başarı dileklerini iletti.

Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL; "En Başta Takımımız Sandıklıspor'a böyle güzel bir stadyum kazandıran Bakanımız Veysel EROĞLU'na teşekkür etmek istiyorum. Bundan önce kullanılan sentetik çim saha özelliğini kaybetmişti. Yenilenen Sandıklı İlçe Stadyumu ile daha modern ve spor yapmaya elverişli bir futbol sahamız oldu, Bakanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Takımımız Sandıklıspor bu sene inşallah yaptığı yerinde transferler ile sezona güzel bir giriş yapacak ve bu sene hedeflenen başarıya ulaşacaktır. Şimdiden bütün takıma ve yönetime başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi