BAŞKAN ÇÖL'E FİTNESS SALONU İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sandıklı Gençleri Belediye Düğün Salonu'nun altında yeni aletleri ve yenilenen mekanı ile hizmete giren "Fitness Salonu" için Başkan Mustafa ÇÖL'ü makamında ziyaret ettiler. Afyonkarahisar'ın ilçelerinde en modern ve son sistem aletlerin bulunduğu tek Fitness Salonunu Sandıklı'da  açan Başkan Mustafa ÇÖL'e teşekkürleri'ni ileten grup, Başkan Mustafa ÇÖL'e çiçek hediye etti.

Ziyarette, açılan bu Fitness Salonu ile özellikle Sandıklıdaki gençlerin Sosyal ve Sportif Faaliyetlerinin önünün açılacağı, gençlerin kahvehane ve sigara gibi zararlı alışkanlıkların önüne geçmesi adına bir şans olduğunun altı çizildi. Ziyarette Sandıklı Gençleri "Yeni açılan Fitness Salonu'nu Sandıklımıza kazandıran Başkan Mustafa ÇÖL'e teşekkürlerimizi sunuyoruz." dediler.

Başkan Mustafa ÇÖL konu ile ilgili olarak; "Bilindiği gibi Fitness Salonu bizden önceki dönemde kaderine terk edilmiş atıl bir şekilde bekliyordu. İçerdeki çoğu alet bakımsızlıktan ve ilgisizlikten kullanılamaz duruma gelmiş, çok kötü bir durumdaydı. Öncelik olarak binanın yenilenmesi işini başlatarak mevcut binanın onarılması ve tamir edilmesi gereken yerlerini tespit ederek hızlı bir şekilde binayı kullanılabilir hale getirdik.

Binanın mevcut düzenini düzeltip genişlettikten sonra Sandıklımızda kullabileceğimiz aletlerin listesini çıkartarak bunları temin ettik. Çok değişik kas gruplarına yönelik hem erkek hem de bayan vatandaşlarımıza uygun aletleri Fitness Salonumuza kazandırdık.  Bölgenin en modern ve teknolojik Fitness Salonunu açarak Sandıklımıza güzel bir mekan kazandırdık. Tüm Sandıklı Halkımıza hayırlı olsun." dedi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi