BAŞKAN ÇÖL'E ESKİ ÖĞRENCİSİNDEN ZİYARET
Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e eski öğrencisi Büşra Karakazım ziyarette bulundu.Ortaöğretim bölümünde iken Başkan Çöl'ün öğrencisi olan Büşra Karakazım Aydın Fen Lisesi mezunu.
Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Büşra Karakazım:" Eğitim hayatımın alt yapısını eski öğretmenim, şimdiki Belediye Başkanım Sayın Mustafa Çöl'den aldığım için kendimi şanslı öğrencileri'nin arasında görüyorum. Bu Eğitim sayesinde Aydın Fen Lisesi'ni devamında ise istediğim okul olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandım, kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır."dedi.
Başkan Çöl bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Eski öğrencilerimin başarıları ile gurur duyuyorum. Öğrencilerimin gösterdikleri başarılara şahit oldukça Eğitim ve Öğretim alanında güzel işler başardığımıza olan inancım artıyor. Memleketimizin çocukları desteklendikçe aldıkları başarılar, Sandıklımızdaki potansiyelin ne kadar yüksek olduğu bir kere daha belli etmiştir. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Editör: Haber Merkezi