BAŞKAN ÇÖL'DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümünü münasebetiyle Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL bir kutlama  mesajı yayınladı:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 95. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Toplumda hürriyetin, eşitliğin, adaletin, istikrarın sağlanması ve korunması için aziz milletimizin de iradesiyle 1920 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözünü hayata geçirdiği 23 Nisan gününü, aydınlık yarınlarımız olan çocuklarımıza da armağan etmiştir. Bu bayram, aynı zamanda dünya çocukları arasında sevgi ve dostluk bağlarının gelişmesine ve gelecekte tüm insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına katkıda bulunma gayesini de taşımaktadır.''

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimize hizmette bulunan, bizlerin bu milli bayramları kutlamamıza olanak sağlayan şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünya çocuklarına ve bütün insanlığa barış, refah, adalet, huzur getirmesini diliyor, halkımıza en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi