BAŞKAN ÇÖL "VERDİĞİMİZ SÖZLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

Çay Mahallesi Havai Sokakta seçim döneminde yapılması için söz verilen merdivenler tamamlanarak Mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı.

Fen İşleri Müdürü Fatih HÜRYAŞAR ile Çay Mahallesi Havai Sokakta bir dizi incelemede bulunan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL, burada yapılan 3 adet merdivenin işleyişi konusunda bilgi aldı. Bölgenin çukurda olması sebebi ile yukarıdaki evler ile bağlantıyı sağlayan merdivenler vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandı.

Konu ile açıklama yapan Başkan Mustafa ÇÖL; "Çay Mahallesi Havai Sokakta seçim döneminde verdiğimiz sözler doğrultusunda merdivenleri bitirdik ve vatandaşlarımızın kullanımına açtık. Seçim döneminde vatandaşlarımıza verdiğimiz her sözün arkasındayız, hepsini bundan önce olduğu gibi tek tek yapıp vatandaşlarımızla hizmet noktasında ilerlemeye devam edeceğiz. Her şey Sandıklı için." dedi.

Havai Mahallesi sakinleri bu merdivenler sayesinde artık evlerimize daha rahat inip çıkıyoruz, daha önce daha fazla yürümemiz gerekiyordu onun için Başkan Mustafa ÇÖL'e kendilerini unutmadıkları ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz  dediler.

Editör: Haber Merkezi