BAŞKAN ÇÖL KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİNE KATILDI
Başkan Çöl,Kutlu Doğum Haftası nedeniyle İlçemiz Anadolu İmam-hatip Lisesi ve İmam-hatip ortaokulunun düzenlediği etkinliğe katıldı.
Etkinliğe Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün yanı sıra Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman,İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Utsal, Mevlüt Özaydın, Mehmet Öztopbaş, Belediye Meclis Üyesi Adnan Öztaş, Ak Parti İlçe Başkanı Cemil Akbaş, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Gönülseven, daire amirleri, okul öğrencileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Belediyemize ait Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe Kur’an-ı Kerim okunarak başlandı.Daha sonra okulun ilahi korosu tarafından ilahiler, naat ve şiirler okunarak piyes canlandırması yapıldı.
Sandıklı Anadolu İmam-hatip Lisesi öğrencilerinden ve Öğrenci Meclisi Afyonkarahisar il Temsilcisi Selma Eren’de eğitimin önemi ve İmam Hatip Okullarının toplumumuzdaki değeri hakkında bir konuşma yaptı.Eren’in konuşması davetlilerden büyük alkış aldı.
Programın sonunda Başkan Çöl ve protokol üyeleri Kuran okuma, Ezan okuma yarışmalarında ve siyer de dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdiler.
Editör: Haber Merkezi