BAŞKAN ÇÖL İZMİR'DEKİ HEMŞERİLERİMİZ İLE BULUŞTU

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL, İzmir'de bulunan Sandıklılı Hemşerilerimiz' in organize ettiği "Sandıklılılar Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Pikniği" ne katıldılar.
Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL burada yapmış olduğu konuşmada; "İzmir'de ikamet eden Sandıklılı hemşerilerimiz ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu gibi güzel organizasyonlar artarak devam ettikçe, sadece İzmir'de değil, Türkiye'nin dört bir yerinde birlik ve dayanışma içerisinde olabiliriz. Sandıklılılar Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Pikniği'nin düzenlenmesinde başta Adnan SARISAYIN, Ali UĞUREL, İsmail SEYMAN, Mustafa KIŞPINAR, Recai BOZDEMİR'e, emeği geçen bütün hemşerilerimize ve dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Konu ile ilgili olarak düşüncelerini aktaran hemşerilerimiz "Sandıklımızı gerek sosyal gerek yazılı medyadan takip ediyoruz.  Sandıklımızda değişim başlamış, bunu açıkça görebiliyoruz, Başkanımız Mustafa ÇÖL' ü yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı taktir ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. İzmir'de yaşayan Sandıklılılar olarak kendisiyle gurur duyuyoruz." dediler.
Yapılan organizasyon çekilen hatıra fotoğrafı ve seneye tekrar buluşma sözü alınarak sona erdi. 
 
Editör: Haber Merkezi