BAŞKAN ÇÖL'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, mübarek üç aylara girdiğimizi müjdeleyen "Regaib Kandili" münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Çöl mesajında; "İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İçinde Regaib, Miraç, Berat ve Kadir gecelerini bulunduran mübarek üç aylar, İslam dünyası için sevinç, bereket ve mağfiret mevsimidir. Bu faziletli gün ve geceleri, fırsata çevirmeli, onların büyük birer nimet olduğunu unutmamalıyız.

Rahmet ve merhamet kapılarının açıldığı mübarek Regaib Kandili’nde rabbimizden af ve bağışlanma dilerken gönül dünyamızı kirleten kin, nefret ve haksızlık gibi kötülüklerden sakınalım. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu üç ayların ve kandil günlerinin toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği düşüncesiyle, toplum olarak birbirimize daha çok kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmeliyiz.

Bu vesileyle hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin; Allah'ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olması Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi