BAŞKAN ÇÖL "8 NOLU ISI MERKEZİ SANDIKLIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL'ün talimatıyla Sanjet A.Ş tarafından kullanılmak üzere Çakır Mahallesi Ofis Caddesi üzerine yapılan 8 Nolu Isı Merkezi faaliyete girdi.

Sanjet A.Ş tarafından bu yıl ısıtılacak olan sokaklarda kullanılacak olan 8 Nolu Isı Merkezi bu anlamda bu bölgedeki Isı Merkezi açığını da kapatmış olacak. 8 Nolu Isı Merkezi Çakır Mahallesinde bulunan; Topçam Sokak, Serhat Sokak, Ay Işığı Sokak, Papatya Sokak, Ortanca Sokak, Yaprak Sokak, Sıra Söğütler, Pelin Sokak, Birlik Sokak, Selvi Sokak, Atatürk Caddesi'nin ısınmasını sağlayacak. Birinci ve ikinci etap olarak düşünülen ısınma bölgelerinin birinci bölgesi yukarda ismi geçen sokaklar olup, ikinci bölge ile ilgili açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak.

Yeni açılan 8 Nolu Isı Merkezi ile Çakır Mahallesine bağlı bulunan sokaklarda kış boyunca ısınma konusunda problem çıkmadan sorunsuz bir ısınma döneminin geçirilmesi bekleniyor.

Başkan Mustafa ÇÖL yaptığı açıklamada; "Çakır Mahallesi sakinleri ile geçen sene bir görüşme yapmıştık, senelerdir kendilerine söz verilmesine rağmen Sanjet'ten mahrum kaldıklarını dile getirmişlerdi. Bende kendilerine önümüzdeki yıl Isınma sezonuna Sanjetiniz hazır olacak ve kışı Sanjet ile geçireceksiniz sözü vermiştim. Çok şükür bu sözümüzü'de tutmanın mutluluğu içerisindeyim. Biz yapamayacağımız hiç bir söz vermedik, verdiğimiz sözleride birer birer gerçekleştiriyoruz. 8 Nolu Isı Merkezi Çakır Mahallemize ve Sandıklımıza hayırlı olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi