AKDAĞ'A YATIRIM YAĞACAK

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün gayretleri ve Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı'na yapılacak olan projeler kapsamında Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri tarafından bir dizi inceleme gerçekleştirildi.
Gerçekleşecek olan dev yatırımlar için bir inceleme gezisi yapan ekip burada Yaz ve Kış Turizmine yönelik çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Yapılacak olan projeler arasında; Günübirlik kullanım alanları, Akdağ tanıtım birimleri, Kayak ve Kızak Merkezleri, Gençlik Merkezi Kamp Alanları, Kır Evleri, Av Köşkleri, Butik Otel, İşletme Birimleri ve 1250 metre uzunluğunda suni gölet in olacağı projelerle Akdağ, Sandıklımızın önemli cazibe merkezlerinden birisi haline dönüşecek.
Yapılacak olan projelerle ilgili inceleme yapan yetkililerden alınan bilgiye göre; bu bölgenin yapılacak olan projelere son derece elverişli olduğu, yatırımların gelmesiyle birlikte Akdağ'ın sayılı turistik tesisin arasında kendisine yer bulacağının altını çizdiler. 
 
Editör: Haber Merkezi