AK Parti Sandıklı Teşkilatından Polise Başsağlığı Ziyareti

Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Genel Meclisi Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ile İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek başsağlığı dilediler.
Sandıklı AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, ve Belediye Başkanı Mustafa Çöl İstanbul’da meydana gelen saldırıda şehit olan polisler ve sivil vatandaşlar için taziyede bulundu.
Sandıklı Polis Karakolu’nda polisleri ziyaret ederek başsağlığı dileyen Başkan Saylık ve Çöl,  terörün her türlüsünü lanetlediklerini belirterek Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü, birlik ve beraberliğini bozmaya hiçbir şer odağının gücünün yetmeyeceğini söyledi.
Türkiye Cumartesi akşamı İstanbul’da oynanan Beşiktaş- Bursaspor maçının hemen ardından yapılan bombalı saldırıyla sarsıldı. Menfur saldırıda şehit olan polisler ve yaralılar nedeniyle terörü lanetlediklerini belirten İlçe Başkanı Saylık ve Çöl “Terör kanlı yüzünü bir kez daha İstanbul’da ortaya çıkardı. Hainler yine polislerimizi hedef aldı. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz, kınıyoruz. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralı kahraman polislerimiz ve diğer yaralılara ise acil şifalar diliyoruz. Vatanımızı bölmeye ve şanlı bayrağımızı indirmeye çalışan hainlere karşı, ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaya kalkan şer odakları güçlere karşı kahraman Mehmetçiğimiz ve Emniyet güçlerimiz canları pahasına mücadele vermektedir” dediler.
 
Editör: Haber Merkezi