2.ETAP KURUÇAY PROJESİ BAŞLADI

Sandıklı tarihinde görülen en büyük projelerden birisi olan "Kuruçay Projesi" kapsamında ikinci etap çalışmaları başlayarak hızlı bir şekilde devam ediyor.
Bilindiği üzere birinci proje Afyon yolunun bulunduğu alandan başlamış, şimdiki Emniyet Müdürlüğü binasının önündeki köprüye kadar tamamlanmıştı. Şimdi de Emniyet Müdürlüğü binasının önünden, Sandıklı kapalı pazar yerinin orda bulunan köprü ve ilerisini kapsayacak olan ikinci proje ile hızlı bir şekilde devam ediyor.
Bu kısımda bulunan taşıt köprülerinin de yenileneceği projede dere içi genişletme çalışmaları, taşkın koruma ekipmanları, korkuluklar, peyzaj çalışmaları yapılarak tamamlanacak. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; "Kuruçay projesi başladığında da belirttiğim gibi Sandıklımızı altın bir gerdanlık gibi süsleyecek, insanların hava alabilecekleri, Sandıklımıza yakışır bir mekan kazandıracağımız bu projemizde mutlu sona yaklaşıyoruz. Bu proje ile taşıt köprülerimizde yenilenerek, vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde bu alanlardan faydalanmalarını sağlayacağız. Toplamda 5 Adet köprü yenilecek, peyzaj çalışmalarından sonra bambaşka bir alana dönüşerek siz hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Sandıklımız için yaptığımız ve yapacağımız bütün hizmetlerin takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen yapmış olduğumuz her projemize katkı sağlayan Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu'na teşekkürü bir borç biliyorum. Sandıklımıza hayırlı olsun."dedi.



 
 
Editör: Haber Merkezi