13-17 Ocak Türkiye-Fransa Hareketliliği

Sandıklı´da 75. Yıl ilkokulunun ilk defa gerçekleştirdiği çok taraflı okul ortaklığı H.O.P.E Hear Our Planet Earth projesinin ikinci Türkiye hareketliliği Fransız Koordinatör Sylvie Berite ve Fransız ulusal ajans yetkilisi ve Nice Akademide proje sorumlusu Maria Cristina Avrand´ın katılımıyla 13-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşti.

Proje kapsamında ilk olarak 75. Yıl İlkokulu ziyaret edilip sınıf gözlemi ,iş başı izleme ve Ebru sanatı etkinlikleri yapılıp 4. Sınıf öğrencilerinin halk oyunları gösterisi izlenilip öğleden sonra Afyonkarahisar Milli Eğitim müdürlüğü tarafından organize edilen proje biilgilendirme toplantısında projenin tanıtımı ve sunumu yabancı misafirlerle birlikte proje koordinatörü ve okulumuz ingilizce öğretmeni Yıldız Erdoğmuş tarafından yapılmıştır.

                Sunum sonrasında il Milli Eğitim müdürü Metin Yalçın misafirlerimizi makamında ağırlamış gelecekte yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverisinde bulunulmuştur.Son olarak da katılımcılara sertifikaları il Mili Eğitim Müdürümüz tarafından takdim edilmiştir.Okul müdürümüz Edeviye Çoban Başta il milli eğitim müdürümüz Metin Yalçın’a ve proje de emeği geçen tüm okul personeline teşekkür etmiştir. Fransız ortaklarımız hareketlilik boyunca gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun kaldıklarını belirterek ayrıldılar

Editör: Haber Merkezi