En prestijli sağlık ödülünü Afyonkarahisar kazandı

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen Altın Ambulans Sağlık Ödülleri sahiplerini buldu.

Sağlık sisteminin en prestijli ödülü olma iddiasındaki Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde, 4 kategoride yılın en iyileri ödüllendirilirken Ankara'da düzenlenen Ödül Gecesine ilimizden de yoğun katılım oldu.

Geçen sene 3.sü düzenlenen etkinlikte Yılın Sağlık Müdürü ödülüne layık görülen Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici'nin de katıldığı 4. Altın Ambulans Sağlık Ödülleri’nde bu sene de ilimizden 2 aday ödüle layık görüldü.

Yılın Şube Müdürü kategorisinde İlimiz Şube Müdürü Dr. Muammer Topuz ödül alırken Yılın Sağlık Memuru kategorisinde de İlimiz Sandıklı 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu'ndan Yasin Sarıgöl ödül aldı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ OYLARIYLA…

Başvuruları 15 Ocak’ta başlayan ve www.altinambulans.org web sitesinden oylama süreci gerçekleştirilen organizasyona bu sene de sağlık camiasından ilgi büyük oldu.

Acil Sağlık Hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek ve teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, ulusal ve uluslararası düzeyde Acil Sağlık Hizmetleri konusunda halkın bilinçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla organizasyonu gerçekleştirilen “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri” kapsamında Başarı Ödülleri, Vefa Ödülleri, Basın Ödülleri, Sosyal Medya Ödülleri ve Jüri Özel Ödülleri olmak üzere 5 kategori de acil sağlık çalışanlarının oylarıyla sahiplerini buldu.

Editör: Haber Merkezi