Dr.Necip Yemenici,”Yılın Müdürü” ödülünü aldı

Altın Ambulans 2016 Sağlık Ödülleri Töreni Ankara’da gerçekleştirildi. Yılın Sağlık Müdürü seçilen Necip Yemenici de ödülünü aldı.
Yılın Sağlık Müdürü Kategorisinde İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici’nin de ödüle hak kazandığı ödül törenine Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Doç.Dr. Osman Arıkan Nacar, Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. H. Fazıl İnan, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Bahattin Güllü, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Necip Gümüş, Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş başta olmak üzere çok sayıda Sağlık Bakanlığı görevlisi, Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Erkan Çiçek, ATT DER Genel Başkanı Yaşar Gökbayrak ile beraber derneğin il yönetimlerinden birçok davetli katıldı.
 
Törende Yılın Sağlık Müdürü başta olmak üzere Yılın Sağlık Müdür Yardımcısı, Yılın Şube Müdürü, Yılın Başhekimi, Yılın Doktoru, Yılın Paramediği, Yılın Acil Tıp Teknisyeni, Yılın 112 Ekibi, Yılın Hemşiresi, Yılın Sürücüsü ve Yılın Öğrencisi dalında ödüller sahiplerine verildi.
 
Altın Ambulans Ödül Töreni'nde ayrıca göreve giderken vefat eden sağlık personelinin ailesine ve terör bölgesinde görev yapan sağlık personeline de birer plaket takdim edildi.
 
Yılın Sağlık Müdürü Altın Ambulans Ödülü'nü alan Dr. Necip Yemenici, böyle bir organizasyon düzenleyen Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği'ne teşekkür ederek "Afyonkarahisar'daki sağlık hizmetlerinin modernize olmasında, gelişmesinde tavsiye ve desteklerini esirgemeyen Sayın Valimiz Hakan Yusuf Güner'e de teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi