YILMAZ: EMİRDAĞ BU SEFER MHP DİYOR
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ilçe ziyaretlerine bir yenisini daha ekledi.
Emirdağ ilçesini ziyaret ederek Emirdağlı vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla görüşmelerde bulundu.
Ziyaret sırasında MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz’a MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın, MHP Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Emirdağ Belediye Meclis Üyesi Adayları ve MHP Emirdağ ilçe teşkilatı eşlik etti.
İlk olarak pazar esnafının ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, daha sonra çarşı esnafını ziyaret ederek MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı, MHP Emirdağ İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları için yerel seçimlerde destek vermelerini istedi.
Halkın yoğun ilgisi arasında gün boyu temaslarını sürdüren Milletvekili Yılmaz, “ İmkanlar dahilinde ilçe ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugünde Emirdağ ilçemizdeki vatandaşlarla bir araya geldik ve MHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın Beye Emirdağlı vatandaşlarımızdan destek istedik. Başkan Adayı Uğur Serdar Kargın Bey Emirdağ’ın geleceğine ışık tutacak, Emirdağ ilçemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak, çağdaş ve uygulanabilir projelerle önce teşkilatlarımızın sonra Emirdağ halkının karşısına çıkarak atlattı ve anlatmaya da devam ediyor. Bizlerde teşkilatlarımızla birlikte değerli adayımız Uğur Serdar Kargın Beye destek verdik yanında olduk. Şimdide yerel seçimlerde Emirdağ halkının destek vermesini ve Milliyetçi Hareket Partisinin üretken belediyeciğinin Emirdağ’da ifa etmesini istiyoruz. Güneş balçıkla sıvanmaz. Türkiye’nin içinde bulunmuş olduğu şartlar her zamankinden daha fazla Milliyetçi Hareket Partisinin siyaset anlayışına ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Her yer de olduğu gibi Emirdağ’da da halkımız tarafından ciddi bir teveccühle karşılandık. Emirdağ “bu sefer MHP ” diyor. Tüm Emirdağlıları kutluyorum. Sayın Kargın’la el ele omuz omuza verip Emirdağımızı hak etmiş olduğu noktaya ulaştırmak için çalışacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” Dedi.
Emirdağ ilçe ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Davulga kasabasına geçen Yılmaz, Davulga’da seçim bürosunu ve kasaba esnafını ziyaret ederek MHP Davulga Belediye Başkan Adayı Ömer Mısır’a destek istedi.
Daha sonrasında kasaba mı yoksa köy mü olduğu hala belirsiz olan Emirdağ Gömü’ye geçen Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Gömü’deki vatandaşlarımızı ve esnafımızı ziyaret ederek taleplerini dinledi ve Milliyetçi Hareket Partisine destek vermelerini istedi.
 
Editör: Haber Merkezi