VALİ YILDIRIM'DAN EMİRDAĞ'A ZİYARET
 
Son kararname ile Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Vali Aziz Yıldırım, Emirdağ ilçesini ziyaret etti.
Vali Yıldırım, iftar yemeği sonrası Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile birlikte Emirdağ ilçesine kısa bir ziyaret gerçekleştirdi.
Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) tarafından belediye Aşevinde verilen İftar Yemeğe başka programları nedeniyle katılamayan Vali Yıldırım, iftar sonrası Emirdağ protokolü ile bir araya geldi.
Vali Yıldırım'ı Kaymakam Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve siyasi partili yöneticileri karşıladı.
Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde, Emirdağ protokolü ile bir araya gelen Vali Yıldırım, EYAD Başkanı Metin Edeer ile de görüntülü bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Vali Yıldırım, "Metin bey Emirdağ ilçemize ve Afyonkarahisar'a yaptıklarını duydum. Sizinle yakından tanışmak isterim. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için çok teşekkür ederim" dedi.
Bir süre Emirdağ protokolü ile sohbet edip çay içen Vali Yıldırım daha sonra Afyonkarahisar'a hareket etti.
 
MİLLİ MAÇI SEYRETTİLER
 
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım'ın Afyonkarahisar'a hareket etmesinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve diğer katılımcılarla birlikte belediye Kültür Parkına geçtiler.
Belediye Kültür Parkta milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile yaptığı karşılaşmayı seyreden protokol üyeleri, uzun uzun da sohbet etme fırsatı buldular.
Çoban ve Sel gece geç saatlerde Afyonkarahisar'a hareket ettiler.
 
Editör: Haber Merkezi