Sağlık-Sen’in İddiaları Doğru Değil
Sağlık Sen Afyonkarahisar Şubesinin, Emirdağ Devlet Hastanesi ile ilgili iddialarına, Emirdağ Devlet Hastanesi Yönetiminden cevap geldi.
İşte O Açıklama:
“17 Eylül 2014 Çarşamba günü Sağlık Sen Afyonkarahisar Şubesi tarafından basına yapılan “Hastanelerimizde Kaliteli Yemek İstiyoruz“ açıklamasında Emirdağ Devlet Hastanesinde iddia edilen “ Ramazan Ayında Hasta Ve Çalışanlarımıza Sahur Yemeği Çıkmadı” yönündeki haber doğru olmayıp gerçeği yansıtmamaktadır. Bu nedenle Emirdağ Devlet Hastanesi olarak kamuoyunu tarafımızdan yapılan açıklama ile bilgilendirme gereği hâsıl olmuştur.
Emirdağ Devlet Hastanesi resmi yataklı tedavi kuruluşu olması nedeniyle hastalarımıza ve çalışanlarımıza 3 ana öğün yemek verilmektedir. Hastalarımıza da gerekli hallerde diyet yemekleri ve ara öğünler ayrıca sunulmaktadır. Ramazan ayı süresince de çalışanlarımıza Ramazan ayına uygun saatlerde ana öğün yemekleri verilmiş olup sahurda da hiçbir hasta ve çalışanımız mağdur edilmemiştir.
Sağlık Sen’in yapmış olduğu talihsiz bu açıklamanın iletişim eksikliğinden kaynaklandığını ifade eder, Kamuoyunun bilgisine sunarız.”
Op. Dr. Orkun COŞKUN
Hastane Yöneticisi
Editör: Haber Merkezi