MHP İL TEŞKİLATI BELEDİYE BAŞKANLARINI EMİRDAĞ’DA TOPLADI
MHP İl başkanlığı her ay düzenli olarak yapmakta olduğu belediye başkanları toplantısının 5. sini Emirdağ’da yaptı. Toplantı sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi.
MHP il başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında yapılan ve iki mazeretli belediye başkanının dışında tüm belediye başkanlarının katıldığı toplantı hakkında Aziz Aslan şunları ifade etti, “30 Martta seçilmiş olan tüm Belediye başkanlarımız ile her ay toplanıyoruz. Daha önceki toplantılarımızı il merkezi, Dinar; Başmakçı ve Çay ilçelerimizde yapmıştık. 5.sini Emirdağ ilçemizde gerçekleştirdik. Emirdağ Belediye Başkanımız Sayın Uğur Serdar Kargın ve İlçe başkanımız Ceylan Morca’nın ev sahipliği yaptığı toplantımız gayet verimli geçmiştir. Emirdağ belediye başkanımıza, İlçe başkanımıza meclis üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.
Gelenek haline gelmiş olan toplantımızın yanı sıra heyet olarak Emirdağ ilçemizde incelemelerde bulunduk. Başkanlarımızın ilçelerinde yaptıkları tesisleri de görüp inceleme imkânı buluyoruz. Özellikle belediyemiz öncülüğünde çocuklarımıza yönelik eğitici sosyal faaliyetleri yerinde gördük ve çok mutlu olduk.
Bu toplantılarımız düzenli bir şekilde devam edecektir. Toplantımıza ilgi ve katılım mükemmeldi. Her belediye başkanımıza sıkıntı ve önerileri hakkında söz verildi ve istişare edildi. Amacımız insanlarımıza hizmeti daha verimli, daha etkin ve daha hızlı nasıl götürebiliriz sorusuna elbirliği ile ve dayanışma halinde cevap bulabilmektir. MHP'nin tek amacı insana hizmettir. Belediye başkanlarımız da bu yolda heyecanlı ve gayretli bir şekilde çalışmaktadırlar. Yeni seçilen başkanlarımızın tecrübeli başkanlarımızdan bilgilenmeleri için de bu toplantıların bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Faydalarını da görmekteyiz. Her türlü zor şartlara rağmen belediye başkanlarımızın ilçe ve beldelerinde çok başarılı olacaklarına inanıyorum.” dedi.
Ev sahibi Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve ilçe başkanı Ceylan Morca ise; “Toplantının Emirdağ’da düzenlenmiş olmasından dolayı hemşehrilerim, meclis üyelerim ve teşkilatım adına çok memnun oldum. Partimin belediye başkanlarını ve il teşkilatı ile ilçemizde toplantı yapmaktan ve onları misafir etmekten onur duydum. Katılan arkadaşlarımıza, il teşkilatımıza ve il başkanımıza çok teşekkür ederim” dediler.
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi