Kreş Öğrencilerinden Huzurevi'ne Ziyaret
Emirdağ Belediyesi Fadime-Derviş UYAR Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri yaşlılar haftası kapsamında aile büyüklerine karşı duygu ve düşüncelerini ve onlara karşı duyması gereken saygı ve sevginin sonsuz olması gereğini vurgulamak amacıyla yaşlıları ziyaret etti.
Emirdağ Belediyesi Fadime-Derviş UYAR Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri sanki büyümüşte küçülmüş bir davranış sergileyerek Huzurevini ziyaret etti. Yaşlıların elini öpen minikler, hediyeler vererek sohbet etti. Öğrenciler beraberinde getirdikleri hediyeleri huzurevi sakinlerine sunarlarken yaşlılar tarafından memnuniyetle karşılandılar. Öğrencilerin sohbetleriyle yaşlıları fazlasıyla sevindirip mutlu etti.
Emirdağ Belediyesi Fadime-Derviş UYAR Kreş ve Gündüz Bakımevi yetkilileri her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirterek, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı nine ve dede gibi aile büyüklerine karşı duygu ve düşüncelerini ve onlara karşı duyması gereken saygı ve sevginin sonsuz olması gereğini vurguladık” dediler.
Huzurevi yetkilileri de en çok ziyaretçinin Yaşlılar Haftası’nda ve bayramlarda geldiğini değinerek, vatandaşların her gün ziyarete gelebileceklerini belirterek, yaşlıların bu ziyaretlere ihtiyacı olduğunu söyledi.
 
Editör: Haber Merkezi