KAYMAKAM AĞCA'YA VEDA YEMEĞİ
 
EMİRDAĞ BELEDİYE BAŞKANI UĞUR SERDAR KARGIN
KAYMAKAM AĞCA İÇİN VEDA YEMEĞİ VERDİ
 
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, son kararname ile Eskişehir'in Çifteler Kaymakamlığı görevine atanan Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca için bir veda yemeği verdi.
Oldukça samimi bir havada geçen veda yemeğine Emirdağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı, Birim Müdürleri ve STK başkanları ile davetliler katıldı.
 
ÇİFTELERDE BİR KAPINIZ DAHA VAR
Veda yemeğinde bir konuşma yapan Kaymakam Ağca, Emirdağlıların Çifteler'de de çalabileceği bir kapısı olduğunu söyledi.
Emirdağ'ın daha iyi hale gelmesi için birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirten Kaymakam Ağca, "Emirdağ ilçemizde görev yaptığım süre içerisinde birlik ve beraberliği sağlamaya çalıştık. Emirdağ'ın tek ihtiyacı da bana göre birlik ve beraberlik. Hep konuşuluyor, Eskişehir'de 120-130 bin Emirdağlının olduğu. Bir o kadar da Belçika'da Emirdağlının olduğu söyleniyor. Ama Eskişehir'de bir Belediye Başkan Yardımcısı bile Emirdağlı değil. Belçika'da PKK terör örgütünü lanetlemek için yürüyüş yapılıyor, 2 bin 3 bin kişi katılıyor. Hani nerede bu Emirdağlılar? Biz burada bir üst çatı altında Emirdağlıları birleştirmeye çalıştık. Umarım bunu başarır ve Emirdağ bir adım daha ileri gider" diye konuştu.
 
KİMSENİN PEK BİLMEDİĞİNİ YAPTI
Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca'yı Belediye Başkanlığı görevinden önce de tanıdığını ve birlikte çalışma imkanı bulduğunu ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ise konuşmasında, Kaymakam Ağca'nın pek çok kişinin bilmediği, kendisinin de dile getirmediği desteklerinin olduğunu söyledi.
Başkan Kargın, "Kaymakam Ağca ile Belediye Başkanlığı görevine gelmeden önce Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odasındaki görevim nedeniyle birlikte çalışma imkanı buldum. Kendisiyle Emirdağ Organize Sanayi Bölgesi mütevelli heyetinde olmamız nedeniyle tanıştım ve çalıştım. Kendisi bunları dillendirmiyor ama Kaymakam Ağca'nın Emirdağ'a verdiği en önemli hizmetlerin başında Emirdağ OSB gelir. Şu anda Organize Sanayi Bölgesinde yerimiz kalmadı. Bu ekonomik katkıdan dolayı da kendisine teşekkür ederim" dedi.
 
AĞCA HEDİYELERİ KABUL ETTİ
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın, Kaymakam Akın Ağca için verdiği veda yemeğine katılan STK Başkanları, Kaymakam Ağca'ya günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Yemekte samimi sohbetlerin ardından son buldu.
 
Editör: Haber Merkezi