KARGIN YAŞANAN TERÖR OLAYLARINI LANETLEDİ
 
 
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, İstanbul Atatürk Havalimanında yaşanan terör olaylarını şiddetle lanetlediğini belirterek, "Kim olursa olsun, ne olursa olsun, terör olaylarını gerçekleştiren, onlara destek verenler ve bu olaylara her ne şekilde olursa olsun göz yumanlar bu yüce milletin önünde mutlaka hesabını verecektir" dedi.
 
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen terör saldırısında 36 kişinin hayatını kaybettiğini, 147 kişinin de yaralandığını hatırlatan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, bir mesaj yayımladı.
Başkan Kargın mesajında şu ifadelere yer verdi:
"İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde meydana gelen canlı bomba saldırılarında ne yazık ki 36 canımızı yitirdik. 147 yaralımızın olduğu saldırıları şiddetle kınıyorum. Bir saç tokasının bile sokulamadığı Atatürk Havalimanına o kadar bombanın nasıl sokulduğu düşündürücüdür. Kim olursa olsun, ne olursa olsun, terör olaylarını gerçekleştiren, onlara destek verenler ve bu olaylara her ne şekilde olursa olsun göz yumanlar bu yüce milletin önünde mutlaka hesabını verecektir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun."
 
Editör: Haber Merkezi