EYAD ENGELLİ VATANDAŞLARA İFTAR VERDİ

Kısa adı EYAD olan Emirdağ Yardımlaşma Derneği Emirdağ Cumhuriyet Meydanında İnan Restaurant’ta engelli vatandaşlara  iftar yemeği verdi. EYAD Yönetim kurulu üyeleri Osman Duran, Hamza Köksal, Ömer Kumarcı, Özcan Türköz ve Şükrü Sağlam davetlileri karşılayıp ağırladılar.

Düzenlenen iftar proğramına Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Garnizon komutanı İnanç Marım,  Ekdad Başkanı Abdullah Halaç, Engelliler derneği başkanı Ahmet Şahbaz, Ticaret odası başkanı Halil İbrahim Aktepe, MHP İlçe Başkanı Ceylan Morca, CHP İlçe başkanı Recep Özer, Mimar Nurgül Uyar, Proğram yapımcısı Hamza Top ve engelli vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca ” Bugün Eyad tarafından düzenlenen iftarda gönüller arasında engel olmasın düşüncesi ile buradayız. Engelli kardeşlerimizle bir arada olmamıza vesile olan Eyad yöneticilerine ve Engelliler derneğine teşekkür ederim.” Dedi.

Eyad basın sözcüsü Şükrü Sağlam’da “Dayanışmanın ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı bu günlerde bizde Eyad olarak engelli kardeşlerimizle bir Ramazan gününde aynı çorbaya kaşık sallamaktan büyük mutluluk duyduk, herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi