EVAK'TAN NEZAKET ZİYARETİ
 
Eskişehir Emirdağlılar Kültür ve Eğitim Vakfı (EVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kahya ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan EVAK Başkanı Murat Kahya yönetim olarak amaçlarının Vakfa sürekli maddi kaynak getirecek bir projenin hayata geçirmek olduğunu söyledi.
Kahya, "Emirdağlılar Kültür ve Eğitim Vakfı bizim veya bir başka birinin malı değil. Bu bir bayrak yarışıydı sıra bize geldi. Yönetim kurulu olarak vakfımıza sürekli gelir getirici bir projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Böylelikle daha çok Emirdağlı insanımıza ve öğrencilerimize daha fazla yardım yapabileceğiz ve burs verebileceğiz" dedi.
Diğer bir çok vakfın düzenli bir geliri olduğuna değinen Başkan Kahya, "Emirdağlılar olarak tek vakfımız var. Bizim insanımız bugüne kadar bu vakfa sahip çıktığı gibi bundan sonra da çıkacaktır. Bundan eminim. Emeği geçen herkese de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
BELEDİYE TAM DESTEK
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ziyarette konuşan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, vakfın sürekli ve düzenli bir gelire kavuşmasının herkes açısından iyi olacağını söyledi.
Emirdağ Belediyesi olarak hayata geçirilecek olan tüm projelerde imkanlar ölçüsünde destek verebileceklerini ifade eden Başkan Kargın, "Emirdağ insanımız yardımlaşma geleneğini kaybetmemiş. Bu güzel geleneğin devam edeceğine inancım tam. Hakikaten vakıf olarak tek vakfımız var ve buna herkesin sahip çıkması gerekir. Biz belediye olarak Emirdağ ve Emirdağ insanına yapılacak tüm hizmetlerin yanındayız" dedi.
Belediye bazı birim müdürlerinin de katıldığı ziyarete EVAK Başkanı Murat Kahya ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Hulusi Ayrancı, Mesut Acet, Bilen Özel ve Habib Umutoğlu da eşlik etti.
 
Editör: Haber Merkezi