EMİRDAĞ’DA KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMALARI
 
KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAMALARINA DESTEK VEREN
EMİRDAĞ BELEDİYESİNE PANKARTLI TEŞEKKÜR
 
14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Emirdağ ilçesinde düzenlenen etkinlikle başladı.
Emirdağ İlçe Müftülüğü tarafından Emirdağ Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte, Emirdağ Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür edildi.
Spor Salonunda düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yakın ilgi gösterirken, girişte vatandaşlara gül, lokum, Peygamber Efendimizin hayatını anlatan kitaplar ile Kur'an-ı Kerim dağıtıldı. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan etkinlikte sema gösterisi sunan Anasınıfı öğrencileri büyük alkış aldı.
Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından bir konuşma yapar Emirdağ İlçe Müftü vekili Resul İncelik, salonu dolduran katılımcılara teşekkür etti. Kutlu Doğum Haftası ile ilgili bilgiler de aktaran İncelik, Peygamber Efendimizin sünnetinden ayrılmanın sonunun hüsran olacağının altını çizdi.
Bu yıl Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım temasının işlendiği etkinlikte Afyon Kocatepe Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Ersan Özten de bir konferans verdi.
Etkinliklere Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve diğer protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
 
Editör: Haber Merkezi