Emirdağ’da Bağımsız Aday, Güngör
Emirdağ ilçesinde CHP ve MHP yerel seçimler için adaylarını belirlemişti. AK Parti'nin adayı ise henüz belirlenmişken geçtiğimiz günlerde ilçemizden Bağımsız Belediye Başkan Adayı olacağını duyuran Feridön Güngör 23/01/2014 tarihinde ilçemiz Malmüdürlüğü'ne Bağımsız Belediye Başkan Adaylığı için harcını yatırararak adaylık başvurusu işlemlerini başlattı.
23 Ocak'ta Belediye Başkanlığı için Malmüdürlüğü veznesine 731.38 TL. "Bağımsız Belediye Başkanlığı" harcını yatıran Güngör'ün ismi 30 Mart 2014'de yapılacak olan seçimlerde Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak listede yer alacak.
"AVRUPA BİRLİĞİ FONLARINDAN EMİRDAĞ FAYDALANAMAMIŞ"
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Feridun Güngör şunları kaydetti : "Bağımsız adaylık için 731 lira parayı ödedim. Önümüzdeki günlerde de başvurumu yapacağım.
Ben geçtiğimiz günlerde Belçika'daydım. 2013'de Avrupa Birliği fonlarından Türkiye'ye 600 bin Euro para ayrılmış ancak bu fonların hiçbirinden Emirdağ faydalanamamış. Kurulacak olan tesislere Avrupa Birliği %65 karşılıksız veriyor. İnternetten bunu arayabilirler. Kanal 3'ün Belçika temsilcisi Emirdağlı Nejdet Özkan'dan da sorabilirler" dedi.
Güngör, daha önce Emirdağ ile ilgili projelerini bisiklet pisti yapımı, büyük yüzme havuzu yapımı şeklinde sıralamıştı.
Güngör, adaylık için başvurusunu tamamladıktan sonra önümüzdeki günlerde çalışmalarını hızlandıracak.Emirdağ gazetesi
Editör: Haber Merkezi