EMİRDAĞ’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ
 
 
Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın 24 Kasım Öğretmen Gününde, Emirdağ ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerde görev yapan tüm öğretmenlere birer hediye vererek, Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Emirdağ belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın talimatları ile hazırlatılan 24 Kasım Öğretmenler Gününe özel Öğretmenlerin Çalışma Defterleri, Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Avcı ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kreş Müdürü Nurettin Diker tarafından tüm öğretmenlere ulaştırıldı.
Sabahın erken saatlerinde Emirdağ ilçesine bağlı köylere giden ekip, öğretmenlerin günün kutlayarak, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın hediyesini ve kutlama mesajlarını ilettiler.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın'ın her yıl Öğretmenler Gününde kendisini unutmadıklarını hatırlatarak, Başkan Kargın'a teşekkür ettiler.
Öte yandan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce de etkinlikler düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Emirdağ Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinden bir tören düzenlendi.
Buradaki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiir ve öğrencilerin skeçlerinin yanı sıra Öğretmenlik mesleğine yeni başlayan öğretmenlerin yemin törenleri gerçekleştirildi.
Törenlere Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
 
Editör: Haber Merkezi