Emirdağ’a Fen Lisesi Açılıyor

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh. Serkan Koyuncu, Emirdağ eğitimi için önemli bir gelişmeyi paylaştı ve Emirdağ'a hayırlı olsun dedi. Son bir yıldır Emirdağ'a Fen Lisesi yapılması için gerekli bürokratik işlemlerimiz sürdüğü anda Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'dan gelen telefonla durumun netleştiğini dile getirdi.
AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu yaşananları şöyle anlattı: "Emirdağ Fen Lisesi için gerekli arsa ve alt yapı çalışmalarını tamamlayıp Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Kaymakamlığımız aracılığıyla Bakanlığımıza göndermiştik. Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı ve TBMM Başkan Müşaviri hemşerimiz Cengiz Sağlam TBMM'de bir araya gelmişler ve bizim Fen Lisesi isteğimizi de tekrar iletmiştir. Telefonla beni aradılar ve Bakan Avcı'nın Emirdağ'a hayırlı olsun dileğini bizzat kendisiyle telefonda görüşerek almış bulunmaktayız. Gerekli çalışmaları hızlandırılması ve Emirdağ'a hayırsever iş adamımız tarafından Emirdağ'a kazandırılacak Fen Lisesi için bu önemli gelişme inşallah memleketimiz Emirdağ'a hayırlı olur. Bu süreçte bizimle birlikte Fen Lisesi için çabalayan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Ama özellikle TBMM'de yıllarca başarılı bir şekilde bizleri temsil eden bürokratımız Cengiz Sağlam'a, ilçemiz Kaymakamına, ilçemiz Milli Eğitim Müdürümüze ve okulu yaptıracak olan hayırsever Emirdağlı iş adamımıza teşekkür ediyorum. Yola koyulduk Allah'ın izni ile inşallah bir çok hayırlı işleri memleketimize kazandırmanın mutluluğunu nasip eder Yüce Rabbim."dedi.
Hayırsever bir Emirdağlı iş adamı tarafından yaptırılacak olan Fen Lisesi için bürokratik işlemlerin de hızlanmasıyla okulun en kısa zamanda yapımına başlanması bekleniyor..emirdag.gen.tr
 
Editör: Haber Merkezi