EMİRDAĞ MHP’DE, İSTİFALAR GERİ ÇEKİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Başkanlığı’nda olağanüstü toplanan MHP’liler Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ve Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın partilerinden istifalarına tepki gösterdiler ve istifadan vazgeçirmeyi başardılar.

9 Nisan 2015 Perşembe günü MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Abdil Demiral’ın da katıldığı geniş katılımlı toplantı sonrasında MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca bir açıklama yaptı.

Morca açıklamasında;” Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ İlçe Yönetim Kurulu ve partililer istifa eden ilçe başkanı ve belediye başkanının istifalarını kabul etmeyip geri çevirdi. Belediyeyi kazanırken biz oylarımızı istifa edin diye vermedik diyerek; tekrar düşünmeleri konusunda zaman verdiler. Emirdağ tepkisini en üst düzeyde verdi, şimdi bu tepkiye karşı Emirdağ’da belediyede alınan oydan daha fazla oy alarak Emirdağ’ın neler yapacağını göstermek zamanıdır. Kimse bu hareketten MHP’den üste değildir teşkilat kararı budur MHP Emirdağ İlçe Yönetim Kurulu.”Emirdag.gen.tr

Editör: Haber Merkezi