EMİRDAĞ İLÇESİNDE İLK İFTAR BAŞKANDAN
 
 
Emirdağ ilçesinde, Ramazan-ı Şerif ayının ilk iftar yemeğini Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın verdi.
Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftara yüzlerce kişi katılırken, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, vatandaşların masalarını dolaşarak hayırlı ramazanlar diledi.
Tüm masraflarının Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın tarafından karşılanan ve Belediye Aşevi tarafından hazırlanan iftar yemeğine katılan Başkan Kargın, Aşevi personelini de tek tek tebrik etti.
İftar saatine dakikalar kala dağıtımına başlanan yemek yağmurla birlikte geldi. Yemeklerini alan vatandaşlar yağan yağmurdan açılan şemsiyeler ile korundu.
Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesislerinde bulunan taziye evlerine de alınan vatandaşlar yağmurdan etkilenmeden iftar yapmaları sağlandı.
 
HAYIRSEVERLERİN TERCİHİ
Emirdağ Belediyesi tarafından kurulan Aşevi, ilçedeki hayırseverlerin birinci tercihleri arasında yer alıyor.
Ramazan-ı Şerif ayı nedeniyle iftar vermek isteyen vatandaşlara Belediye Aşevinde değişik alternatifler de sunuluyor. Et yemeğinden sebze yemeğine, kuru bakliyatlardan tavuk yemeklerine kadar değişik hazırlanan yemek listeleri vatandaşların hizmetine sunuluyor.
İftar vermek isteyen hayırseverler ihtiyaç listesini Aşevine teslim etmesinin ardından yemeklerin pişirilmesi, dağıtılması Belediye Aşevi personeli tarafından yapılıyor.
İftar yemekleri Belediye Sosyal tesislerinde dağıtımı yapıldığı gibi gelemeyen yaşlı, özürlü ve ihtiyaç sahiplerinin de evlerine servis ediliyor.
 
Editör: Haber Merkezi