Emirdağ İçin Eğitime Destek Kampanyası
Emirdağlılar Vakfı uluslar arası Amorium Kültür Evi koordinasyonun Emirdağlılar doğduğu köylerde ki öğrencilere anlamlı destek kampanyası düzenlendi.Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, Kampanyanın çocuklara katkı sağlayacağını söyledi.
Emirdağ Kültür ve Eğitim Vakfı, Uluslar arası Amorium Kültür Evi ile Emirdağlılar doğdukları topraklarda öğrenciler için eğitime destek kampanyası düzenlendi.
Emirdağ Kaymakamlığı ve Emirdağ Vakfı öncülüğünde ve Uluslar arası Amorium Kültür Evi koordinasyonunda gerçekleştirilen kampanya,’ Orada 69 köy var uzakta 690 çocuk sesi var kulaklarda ‘ ismiyle gerçekleştiriliyor. Eskişehir’deki Emirdağlılar kendi doğduğu topraklarda eğitim gören ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve Liselerde eğitim gören öğrencilerin eğitimlerine destek sağlamak amacıyla kendilerinin oluşturacakları koliler 2014-2015 eğitim ve öğretim sezonunda dağıtılacak.
Emirdağ Kaymakamı Akın Ağca, yapılacak olan eğitime destek kampanyasının eğitim ve öğretim gören öğrencilere destek sağlayacağını söyledi.
Koliler okul çantası, ayakkabı, mont, eşofman, eldiveni, ceket, gömlek ve kırtasiye malzemelerinden oluşacak. Köy muhtarlarının talepleri doğrultusunda 13 Eylül 2014 tarihine kadar hazırlanacak. 15 Eylül 2014 tarihinde Emirdağ Kaymakamlığı gözetiminde tutanakla köy muhtarlarına teslim edilecek ve köy muhtarları ihtiyacı olanlara tutanakla teslim edecekler.Ayrıca Davulga, Bademli ve Gömü’de kampanyadan yararlanacaklar arasında yer almaktadır.
Kampanya katılımcılarına Odunpazarı Uluslar arası Amorium Kültür Evinde düzenlenecek toplantıda tutanakların birer nüshası teslim edilirken,Eğitim Gönüllüleri Belgesi verilecek.
 
 
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi