Emirdağ Belediyesi asfalt şantiyesi faaliyete geçti
 
Emirdağ Belediyesi parke üretim şantiyesinin ardından asfalt şantiyesi de faaliyete geçti. Ramazan Bayramı öncesi tüm ilçedeki asfalt yolların bakım ve onarımı belediye ekiplerince yapılıyor.
 
Emirdağ halkına en iyi hizmeti verebilme adına Belediyenin tüm kazanımları en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, beton parke şantiyesiyle kazanılan yüzde 50 tasarrufun asfalt şantiyesiyle de devam edeceğinin altını çizdi.
Belediye Destek Hizmetleri biriminde atıl durumdaki tüm araçların yeniden hizmete kazandırıldığını hatırlatan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, "Belediyemize ait tüm kazanımları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Belediyemize ait asfalt şantiyesini hizmete sokarak, asfaltlamada önemli oranda tasarruf sağlıyoruz. Kendi ürettiğimiz asfaltla daha ekonomik bir şekilde, daha fazla alanda asfalt kaplama gerçekleştireceğiz. Emirdağlıların bizlere verdiği sorumluluğun bilinci içerisinde, güzel Emirdağ'ımızı çağdaş ve modern bir kent haline getirebilmek için yatırımlarımızı ve yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz” dedi.
Öte yandan Emirdağ Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler ilçedeki tüm asfalt yollarda yama, bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi.
 
Editör: Haber Merkezi