Emirdağ Belediye Personeli gönüllerince eğlendiler

Emirdağ Belediye personeli için düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde bütün birimler, meclis üyeleri ve emekli personel geceye büyük ilgi gösterdi.Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın personelin motivasyonu için etkinlikler yapılacağını söyledi.

Emirdağ Belediyesi otogar salonlarında düzenlenen personel gecesini birimlerde çalışan işçisi, memuru, amiri bir araya gelerek neşelendirdi.

2014 yılının yorgunluğunu ve tüm olumsuzluklarının atıldığı gecede Türk Sanat Müziği değerli sanatçısı Ali Rıza Saltık, birbirinden güzel şarkıları ile geceye renk kattı.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın,gecede yaptığı konuşmada “Hepimiz Emirdağ’ın gelecek nesillere yaşanılabilir bir şehir bırakmak için çalışıyoruz.Görevi devraldığımız günden bugüne yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. 2015 yılında sizlerden daha büyük performans göstermenizi bekliyoruz. Çünkü Emirdağ’ını olması geren yere taşımak zorundayız” dedi.

Geceye meclis üyelerinin de katılmasıyla, personele hafta sonunda eşiyle tatillerini Emirdağ dışında geçirmek üzere yapılan çekilişte, Meclis üyeleri, Belediye Başkanı, ve Eşi başta olmak üzere sponsorlar 14 Belediye çalışanını 2015 yılı sonuna kadar, iki günlük hafta sonu ile ödüllendirildiler.Personel Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’a çiçek verirken,Başkan Kargın Belediye Meclis üyelerine Topakev fincan takımı hediye etti.

Editör: Haber Merkezi