EMİRDAĞ AK PARTİDEN TBMM’İNE ÇIKARMA

Emirdağ İlçe Başkanlığı haftasonu yapılan Afyonkarahisar İl Kongresi’nin ardından Ankara ziyareti gerçekleştirdi. Partilerinin 3 Şubat 2015 Salı günü yapılan grup toplantısına konuk olan AK Parti Emirdağ İlçe Teşkilatı program sonunda Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun konuğu oldular. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün’ün de eşlik ettiği görüşme sonrasında Emirdağ Teşkilatı ellerinde hazırladıkları projeleri Bakan Eroğlu’na teslim ettiler ve projeleri için destek istediler.

11.00’da gerçekleştirilen grup toplantısında Emirdağ’ı temsilen katılan misafirleri TBMM Başkanlık Müşaviri Emirdağlı Cengiz Sağlam da yalnız bırakmadı. Yapılan toplantıların ardından Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu Emirdağ ekibiyle ayaküstü bir araya geldi ve kısa bir görüşme gerçekleştirdiler.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu ve TBMM Başkanlık Müşaviri Emirdağlı Cengiz Sağlam tarafından Başbakan Davutoğlu’na Türkmen Topakevi maketi armağan edildi. Meclis bahçesinde gerçekleşen görüşmede AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu Emirdağ ile ilgili olan projelerin yer aldığı dosyayı Başbakan Davutoğlu’na iletti.

Yapılan Ankara görüşmeleriyle ilgili bir açıklama yapan AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu; “Emirdağ adına güzel gelişmeler yaşıyoruz. Pazar günü il kongremizde Başbakanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu hocamızın Emirdağ’ımızdan bahsetmesi, diğer birçok bakanımızın Emirdağ’a hakkındaki görüşleri bizleri mutlu etmiştir. Salı günü gerçekleştirdiğimiz grup toplantısı ziyaretinde ise elimiz boş gitmedik. Emirdağ’ın geleceği için önemli yatırımların yer aldığı projelerimizi takdim ettik. EMİRDAĞ.GEN.TR

Editör: Haber Merkezi