DEMİRAL, EMİRDAĞ MHP’DEN ADAY ADAYI

Haziran 2015'te yapılacak olan Genel Seçimler öncesinde partilerde ve Emirdağ'da hareketlilik arttı. Emirdağ'ın 20 yıllık milletvekili çıkaramamasının hasreti üzerine birçok parti Emirdağ odaklı çalışmalarını sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Emirdağ Belediyesi'ni kazanmasının ardından Emirdağ'daki etkinliğini sürdürmek istiyor ve bu anlamda MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca siyasi parti büyükleriyle dirsek temasını artırıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Emirdağ'daki ağır toplarından Emirdağ esnaflarından Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı, Emirdağ Belediyesi Meclis Üyesi Abdil Demiral 2015 seçimlerinde MHP'den Afyonkarahisar Milletvekili olmak için MHP Emirdağ İlçe Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunda bulundu.

MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca tarafından duyurulan Abdil Demiral'ın adaylığı Emirdağ'daki MHP'lilerce büyük sevinç yarattı. Yıllardır Emirdağ'da ve Belçika'da ticaretle uğraşan Abdil Demiral, geçtiğimiz dönem yapılan Emirdağ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini bir araya gelen grubun çalışmasıyla bir gecede kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Emirdağ'daki saygın esnaflardan Abdil Demiral, Emirdağ Belediye Başkanlığı seçimleri sürecinde mevcut başkan Uğur Serdar Kargın'ın listesinde yer almış ve ciddi çalışmalarda bulunarak MHP'nin Emirdağ'daki iktidarında önemli isimlerden birisi olmuştu.Emirdağ.gen.tr

Editör: Haber Merkezi