Danimarka'daki Emirdağ'lılardan Milli Takıma Coşkulu Karşılama
Odense’de yaşayan Fenerbahçe dermeği üyesi Emirdağ’lılar, Milli Takımı bağrına bastı...
A Milli Takım, Danimarka ile Danimarka futbol Federasyonunun 125. Yılı kutlamaları nedeniyle yarın hazırlık maçı yapacak.
Kopenhag Büyükelçisi Mehmet Dönmez ile THY Kopenhag Müdürü Pınar Ayvaz, A Milli Takım kafilesini çiçeklerle karşıladı. Yaklaşık 100 kadar Türk futbolseverlerin sevgi gösterisinde bulunduğu kafile, konaklayacakları otele geçti.
Danimarka futbol Federasyonunun 125. Yılı kutlamaları çerçevesinde yapılacak hazırlık maçına Odense’de yaşayan Türk vatandaşları büyük ilgi gösterdi...Danimarka Fenerbahçe’liler derneği yöneticileri ve Emirdağ’lı, Hüseyin Kökten, Serkan Yıldırım, Kemal Davran, Gökhan Yıldırım,ve Numan Yenilmez milli takımı Aziz Yıldırım pankartı ile karşıladılar... Odense Havaalanı'nda Milli Takımı karşılamaya gelen bir grup taraftar, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım "Asla yalnız yürümeyeceksin" yazılı pankart açtılar. Takım oyuncularının bulunduğu otobüsün yanına gelen taraftarlar oyuncularla hatıra fotoğrafları çektirdiler ve onların lehinde tezahüratlar yaptılar...
A milli takım Odense şehrine 20 km mesafede Nyborg şehrinde otele yerleşti. Akşam saat 19,00 da maçın provasını yaptılar... A Milli Takım, yarınki maçın oynanacağı Odense'deki TREFOR Park Stadı'nda antremanıçok neşeli bir ortamda geçti.Odense’deki Türk’lerin ilgisi görülmeye değerdi....
Yarın Danimarka saati 20.00’de Odense şehrindeki TRE-FOR Park’ta oynanacak karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic’in yardımcılıklarını Milovan Ristic ile Dalibor Djurdjevic yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Danimarka Futbol Federasyonu’ndan Mads Kristoffer Kristoffersen olacak.
Gazetetürk
HABER : Mehmet Hudaverdi Yenilmez / Odense DANİMARKA
Editör: Haber Merkezi