ÇEVRE GÜNÜNDE ANLAMLI ETKİNLİK

Emirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevreye duyarlılığı artırma adına vatandaşlara broşür dağıttı.
5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bir etkinlik düzenleyen Emirdağ Belediyesi, el broşürü ve afişlerle çevreye olan duyarlılığa dikkat çekti.
Emirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı araçların da katıldığı etkinlikte, vakumlu süpürgeli temizlik araçları da hizmete girdi.
Emirdağ Cumhuriyet Meydanı ve Uzun Çarşı esnafına dağıtılan broşürlere vatandaşların ilgisi de büyük oldu.
Temizlik işlerinde görevli personel ile gönüllü çevreciler tarafından dağıtılan broşürde "Yaşanabilir bir Emirdağ için, yeni bir bilinç, anlayış ve davranışla haydi görev başına" sloganı yer aldı.
"Temiz çevre, temiz toplum, temiz Emirdağ" sloganıyla 2016 yılını temizlik yılı ilan ettiklerini belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, yeni hizmete giren vakumlu süpürgeli çöp arabalarının Emirdağ'ına hayırlı olması temennisinde bulundu.
Sadece Çevre Günü ve haftasında değil yılın 365 günü temiz bir Emirdağ için çalıştıklarını belirten Başkan Kargın, "Temiz bir ortamda yaşamak herkesin hakkıdır. Özellikle yaz aylarında gurbetçilerimizin de gelmesiyle hareketlenen ilçemizde, temizliğe önem veriyoruz. Bunun karşılığını da vatandaşlarımızın memnuniyeti olarak aldığımızı biliyorum. Bu yaz tozları da bertaraf etmek için vakumlu süpürgelerimiz hizmete girdi. Daha temiz bir Emirdağ için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi