Cengiz Pala'dan Mektup Var!
Ak Parti’nin Emirdağ Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Cengiz Pala’yı açıklamasının ardından Pala bir açıklama yaptı. AK Parti Belediye Başkan Adayı Cengiz Pala, diğer partilere gönül verenlere, AK Partiye gönül verenlere ve Emirdağlı’lara ayrı ayrı mesajlar vererek hangi yolu izleyeceğini açıkladı. Pala açıklamasında;”
Kardeşlerim;
Sizlerin dualarıyla her ne şart olursa olsun elif(ا) gibi dik durdum. Olur ya birgün egilmeye başladıgım an Rabbim egiltmeden canımı alsın.Bu dakika itibariyle AK Partimiz bir kez daha "Yeter!!!Karar da irade de Emirdağlının" demiştir.Emirdağ tarihinde ilk kez Emirdağ halkı sandık bizim karar bizim irade bizim aday bizim demiştir. Halkın bağrından kopan değerli Başbakanımız bu iradeye elbette kulak tıkamamış; "Emirdağ Cengiz'siz; Cengiz Emirdağsız" olmaz diyerek bizlere AK Partimizin toprağında yeniden filizlenme imkanı vermiştir. Sizlerin ve Başbakanımızın bu büyük teveccühüne sonsuz teşekkür ediyorum.
Değerli Hemşerilerim;
Önümüzde zorlu geçecek 2 aydan kısa bir seçim maratonu var. Bu dönemde yalnızca hizmetlerimizi ve projelerimizi anlatacağız. Emirdağ'ın hizmetine talip olan diğer partilerin ne adaylarına ne de taraftarlarına hiçbir saygısızlık yapmayacağız.
Ancak zaman zaman bazı siyaset ahlaksızlarının bel altı iftiralarını düzmece oyunlarını göreceksiniz. Siz onlara hangi yanıtı vereceğinizi sandıkta göstereceksiniz. Bundan böyle tartışmak yerine "Sandık" diyeceksiniz. Çünkü seçim geçecek yıllar geçecek ama biz Emirdağlı olarak yine beraber bu şehirde yaşayacağız.1 yıl önce 3 yıl önce 5 yıl önce ya da daha uzun yıllar önce ettiğimiz kötülükler asla unutulmaz unutulmayacak. Biz hiçbir çirkin girişimin ne içinde ne de yakınında olmayacağız.5 yıldır olduğu gibi bundan böyle de sevdaların vaktidir.
Diğer partilere gönül veren benim kıymetli hemşerilerim;
5 yıl boyunca kalbinizin altındaki parti rozetinize değil; sizlerin yalnızca Emirdağlı olmasına hizmet ettik. Sizler de bizim rozetlerimize, amblemlerimize değil hizmetimize dua ettiniz ve destek oldunuz. Artık karar sizin, irade sizin. Hizmetin devamı ve Emirdağ için, ayrım yapmayan, adaletli bir yönetim için tekrar bu göreve talibiz. Kalbinizde yer etmişsek şayet; bu yolculukta sizlerin de desteğini yanımızda görmek istiyoruz.Biz kralımız çok yaşasın diyerek boy boy meydanları süsleyecek posterleri olan kralcılar değiliz.Burası da Gazi Mustafa Kemal tarafından bizlere emanet edilmiş çağdaş bir cumhuriyettir.Her düşünceden halkımızın birlikteliğine inanıyoruz.Asla bu kutlu yolda sizlerin bize katacağı değerleri bir kenara itmedik itmeyeceğiz.5 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sizin eleştirilerinize, değerlerinize, her türlü desteğinize açığız.
AK Parti ailesinin kıymetli üyeleri;
Partimiz içinde bu ana kadar yaşadığımız mücadele sona ermiştir. Bundan böyle önümüzde yeni ve zorlu bir süreç ve arkasından gelecek daha büyük bir hizmet mücadelesi başlayacaktır. Kurulan komploların, atılan iftiraların bininin bir para ettiği şu günlerde el ele kol kola omuz omuza Emirdağ hizmetini sürdürmek ilk ve temel vazifemizdir.
AK Parti Emirdağ'ın, Afyonkarahisar'ın ve Türkiye'nin en büyük ailesidir. Bu büyüklük sayısal değildir; halkımız ile hemhal olmaktır. Gece gündüz demeden hizmet için her zorluğa göğüs germektir.
Mevlananın "Dün bitti geçti gitti, artık yeni şeyler söylemek lazım" dusturuyla bu andan itibaren bu haklı davada, bu büyük yolculukta bir zerre bile olsam kafidir diyen tüm kardeşlerimizle hizmet eden olmak için mücadele edeceğiz.
Değerli Emirdağlılar;
29 Mart 2009 akşamı tünelin ucunda bir ışık görünmüştür bundan böyle sevdaların vaktidir demiştik.
5 yılda Bölgemizin vizyon ilçesi olacağız demiştik.Hamd olsun hedeflerimize ulaştık.
30 Mart 2014 akşamı inşallah Türkiye'nin vizyon kenti Emirdağ yolculuğu devam edecek. Artık aydınlık bir yolda ilerliyoruz.Alnımız ak yolumuz açık.
Tüm Emirdağlı hemşerilerime ve yine Emirdağ halkına güvenerek Emirdağ'da %50 sözü verdiğimiz sağlam irade Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a,Emirdağ'a yaptığımız her hizmetin altına imzasını atan Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu'na ve kıymetli vekillerimize, yol göstericimiz, ağabeyimiz İl Başkanımız Mehmet Zeybek'e, İl belediye başkanımız, kardeşim Burhanettin Çoban'a ve İl Genel meclis başkanımız akil insan Salih Sel'e, ilçe yönetimimize, il ve ilçe kadın ve gençlik teşkilatlarımıza teşekkür ediyor; DURMAK YOK YOLA DEVAM diyorum.
Cengiz PALA
Emirdağ Belediye Başkanı
AK Parti Emirdağ Belediye Başkan Adayı”
Emirdag.gen.tr
Editör: Haber Merkezi