Bülent Akın'dan Emirdağ Belediyesine Ziyaret

Milli takımımızın çeşitli kademelerinde bulunan,Türkiye'de ve Avrupa'da köklü futbol takımlarının formasını taşıyan,bir dönem Galatasaray formasıyla Süper Kupa ve Lig şampiyonluğu yaşayan aynı zamanda yardımcı antrenörlük görevlerinde bulunan ilçemizin göğüs kabartan şahsiyetlerinden hemşerimiz Bülent AKIN,Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN'ı makamında ziyaret etti.

Emirdağ Belediyesi'nin hizmetlerini beğenerek takip ettiğini söyleyen Bülent AKIN,özellikle Gönül Sarayı projesinden memnun olduğunun altını çizdi.Emirdağ Belediyesi'nin Gönül Sarayı projesine her zaman destek vereceğini dile getiren AKIN,yapılan ve gerçekleştirilecek olan hizmetler hakkında Başkan Kargın'dan bilgiler aldi.

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN,Türk futbolunda önemli başarılar elde ederek,bir dönem Avrupa'da da görev yapan eski futbolcu ve antrenör yardımcılığında bulunan Bülent AKIN'ın Emirdağlı vatandaşlarımız için gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Kargın,hemşerimiz Bülent AKIN'a teşekkür ederek,görevlerinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi