Başkan Kargın’a çalışanlarından teşekkür
 
Emirdağ Belediyesi çalışanları geçmiş dönemden kalma ikramiye alacaklarının ödenmesinden dolayı, Belediye Başkanı Uğur  Serdar Kargın'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim edip, teşekkür ettiler.
 
Ziyarette konuşan Belediye-İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Kadir Palıt, Başkan Kargın'ın gayretli çalışmaları neticesinde geçmiş döneme ait ikramiyelerin tamamının ödendiğini hatırlatarak, tüm çalışanlar adına teşekkür ettiğini söyledi.
Çalışanların hakkını sürekli gözetip kolladıklarını belirten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ise belediye çalışanlarının her türlü sıkıntılarıyla yakından ilgilenildiğini hatırlattı.
Başkan Kargın, "Bildiğiniz gibi zorlu bir dönemden geçiyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın hemen hepsi nasıl bir çalışma içerisinde olduğumuzu, bunların yanında nasıl çalıştırılmamaya çalıştığımızı iyi biliyor. Sizlerle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kim önümüze ne engel çıkarırsa çıkarsın bizler yılmayacağız. Bir taraftan yatırım yaparken diğer taraftan da geçmiş dönemden kalma borçları da ödüyoruz. Personelimizin geçmiş dönem alacaklarının tamamını ödedik. Bundan sonra da personelimize borçlu kalmak istemiyoruz. Çalışma alanlarınızla ilgili de her türlü öneri ve eleştirilerinizi de bizlere aktarmanız çalışmalarımızdaki başarıyı artıracaktır" dedi.
Belediye çalışanları ile bir süre makamında sohbet eden Başkan Kargın, mesai arkadaşlarına ikramlarda da bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi