AK Parti Emirdağ İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı.

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı, Ocak Ayı olağan İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.

 

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnş.Yük.Müh.Serkan Koyuncu, Haziran ve Kasım aylarında yapılan seçimleri değerlendirdi ve gündemle ilgili partilileriyle görüş alış verişinde bulundu. Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Emirdağ Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Tayfun Eryılmaz'ı anan ve dua eden Koyuncu; AK Partinin bireyi olarak söz konusu 1100 aydın müsveddesini kınıyorum, dedi ve gündemle ilgili görüşlerini dile getirdi.

 

Emirdağ'da Siyaset Yapmak Zor

Danışma Meclisi toplantısıyla ilgili olarak "İlçe danışma meclis toplantıları parti içi kaynaşma toplantılarıdır. Bu toplantıları çok önemsiyoruz. Emirdağ'da siyaset yapmak zor ve sizler de Emirdağ Siyaset tarihinin en zor döneminde AK Parti içinde siyaset yapıyorsunuz. Ancak şunu unutmayalım ki zorluklar başarmak için vardır. Zorluklar bizleri perçinleyecek daha da başarılara yaklaştıracak, el ele vereceğiz, birbirimize daha sıkı sarılacağız ve inşallah Emirdağ da sizlerin yükselttiği çıtayı kırdığı rekorları çok daha yukarılara hep birlikte taşıyacağız." dedi.

 

Emirdağ'ın ve köylerinin geleceğine yönelik yenilikler ve projelerle ilgili yapılan görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdi.emirdağ.gen.tr

Editör: Haber Merkezi