AFYON MYO’DAN, KÖY OKULLARINA YARDIM.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksek Okulu (MYO) çocuk gelişimi programı öğretim elemanı Okt. Mine Ergun ve program öğrencileri, Sarık İlkokulu ve Değirmenayvalı İlkokulu anasınıflarını ziyaret ederek “Karne Sevinci” etkinliği gerçekleştirdi.

Ergun, okul öncesi eğitime destek olmak adına imkânları kısıtlı olan okullara katkı sağlamaya çalıştıklarını, kurumlar arası işbirliğine ve yardımlaşmaya dikkat çekmek amacıyla da bu tür etkinlikler yaptıklarını belirtti. Okul ziyaretleri dışında Afyon MYO olarak Kahramanmaraş Döngel İlkokulu anasınıfı öğrencilerine eğitsel araç ve gereçlerin bulunduğu kolileri de gönderdiklerini dile getiren Ergun, “Çocuk Gelişimi programında vermiş olduğumuz farklı dersler kapsamında öğrencilerle birlikte yapmış olduğumuz araç-gereçleri, eğitici oyuncakları, kukla, kukla sahnesi ve müzik aletlerini karne gününden önce öğrencilerle buluşturduk” dedi.

Köy okullarında okul öncesi eğitime desteklerinin devam edeceğini belirten Ergun, yapılan etkinliklerin sadece öğrenciler için değil öğretmen ve veliler için de sevindirici olduğunu dile getirdi.

Değirmenayvalı İlkokulu Müdür Yardımcısı Hasan Batki ise gerçekleştirilen bu etkinlik için başta AKÜ olmak üzere Ergun ve öğrencilerine teşekkür ederken, bu tarz etkinliklerin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Etkinlik, öğrencilere karne hediyelerinin dağıtılmasının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi