Yüksel: 'Birlik ve Beraberlik İçinde Hizmet Edeceğiz'

Ak Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin'i makamında ziyaret etti. Ak Parti'nin 5. Olağan Kongresi sonrası yeni yönetim ile birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştiren Ak Parti heyeti ilk olarak Kaymakam Şahin ile görüştü.

İlçeyi her zaman bir adım ileriye götürmek adına gece gündüz çalışmalar yapacaklarını belirten Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi, 'Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ilçenin menfaatleri doğrultusunda, mülki idare ile birlikte hizmet etmek istiyoruz. Bütün kurumlarımız ile birlikte yapılacak olan işlerde ortak hareket ile güzel ilçemizi hak ettiği noktaya getirmeyi hedefliyoruz' dedi.

Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise, kapılarının her daim açık olduğunu ilçede yapılacak olan işlerde her zaman yardımcı olabileceklerini belirterek şöyle konuştu, 'Bizler devleti temsilen bu makamdayız. Sizler de Hükümetin temsilcilerisiniz. Dinar ilçemiz bulunduğu konum itibariyle çok güzel bir noktada, gelişmemesi için hiç bir neden yok. Birlik ve beraberlik içerisinde Dinar'ın bütün sorunları çözülebilir, açıkları kapatılabilir. İlçemize son zamanlarda gözlemlerimize göre iki tane yeni okul binası yapılması lazım. Bunun yanında ise bir adet yurt binasına ihtiyaç var. İlçenin sorunlarıyla Kaymakamlık olarak yakından ilgileniyoruz. Dinar ilerleyen zamanlarda en iyi konuma gelecektir' dedi.

Haber Foto : İsmail YILMAZ

 

 

Editör: Haber Merkezi