Yüksel: Alınan karar yönetimimize güvenin ifadesidir

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, ”Yeni Türkiye yolunda Dinar, görevinin başında ve yeni görevlere hazır” dedi.

Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin il başkanlığı tarafından ilçedeki kongrenin süresiz olarak ertelendiğini ifade etti. Alınan kararın kendisine ve yönetimine güven ve teveccüh kaynağı olduğunu ifade eden Yüksel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Kongre sürecinde desteklerini esirgemeyen üyelerimize, seçilen 400 delegemize, ilçe koordinatörlerimize, il koordinatörümüze ve il başkanımız ile yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. AK Parti Dinar İlçe Teşkilatımız, daima başarı ve güler yüzlü tavrıyla halkımızın yanında olacaktır. Artık bu dönemde Dinar, parti içi kırgınlıkları, küskünlükleri ve çekişmeleri bir tarafa bırakılarak çalışmalarına durmaksızın devam edecektir. Koltuktan çok hizmet ve dava aşkını benimsediğimiz, bir Dinar’ın ve bir ilçe teşkilatının olduğu kesinlikle unutulmamalıdır. Yeni ilçe başkanlığı sürecimizin bu güzel topraklara, bizden umut, güç, kuvvet ve başarı bekleyen Dinarlı vatandaşlarımıza hayırlar ve uğurlar getirmesini dilemekteyim.”

Editör: Haber Merkezi