Vali Güner, Hayır Yemeğine Katıldı.

Dinar ilçesine bağlı Doğanlı köyünde yöre halkı tarafından birlik ve beraberlik ortamını artırmak, yardımlaşmayı ve hayır yapmayı çoğaltmak amacıyla maddi imkanı yerinde olan kişilerin yöre halkına sunduğu hayır yemeğine Valimiz Hakan Yusuf Güner’de katıldı.

Maddi ve manevi değerlere verdiği önemle bilinen Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Belde Belediye Başkanları, Muhtar İbrahim Taşdemir ve köy halkı eşlik etti.

Hayırsever Ataibiş ailesi tarafından verilen hayır yemeği sırasında köylü ile yakın ve samimi bir sohbet gerçekleştiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, bu ve bunun gibi örf, adet ve geleneklerin yaşatılmasının çok önemli olduğunu, insanların birlik ve beraberlik içerisinde dini, kültürel ve tüm manevi değerlerimize sahip çıkıldığını bu anlamda hayırsever insanlara çok teşekkür ettiğini belirtirken, böyle insanların artması temennisinde bulundu.

Ziyaret sırasında Valimiz Hakan Yusuf Güner çocuklarla ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

Yemek ikramının ardından İlçe Müftüsü Celil Şimşek tarafından yapılan duanın ardından Valimiz Hakan Yusuf Güner, hayır yemeğini Yüce Allah’ın kabul etmesi temennisinde bulunarak orada bulunan hanımlarla sohbet etmesinin ardından Doğanlı köyünden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi