Vali Aziz YILDIRIM Dinar’da incelemelerde bulundu

Dinar Milli Emlak Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu olarak kullanılmak üzere tahsis edilen   Eski Emniyet Müdürlüğü binası Afyonkarahisar Valisi Aziz YILDIRIM tarafından yerinde incelendi.
Dinar İlçesine gelen Vali Aziz YILDIRIM öncelikle İlçe Trafik Şubesine uğradı, İlçe Kaymakamı Mustafa ŞAHİN ve İlçe Emniyet Müdürü Yunus DİNÇ tarafından karşılanan Vali Aziz YILDIRIM, İlçe Trafik Şubesi binasını inceledikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Özel Eğitim Uygulama Merkezi olarak kullanılmak üzere tahsis edilen Eski Emniyet Müdürlüğü Binasına uğradı. Vali Aziz YILDIRIM Dinar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan TAHTAOĞLU, Mal Müdürü V. Ünal KARTAL ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tekin MUMCU ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet CEYLAN tarafından karşılandı. İlçe Kaymakamı Mustafa ŞAHİN Bina ile ilgili bilgiler verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan TAHTAOĞLU , Dinar İlçesine Özel Eğitim Uygulama Merkezinin gerekliği hususunda ve zihinsel engelli öğrenci sayıları  hakkında  brifing sundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü  Özel Eğitim Uygulama Merkezinin ilçemizde açılması durumunda bölgeye hizmet verebileceğini,  Dazkırı, Başmakçı , Evciler ilçelerinden bu okula kayıt alabileceklerini belirtti. Özel Eğitim Uygulama Merkezine öğrencilerin ücretsiz taşımalı olarak getirilip, götürüleceğini belirtti.
Eski Emniyet Müdürlüğü binasını gezen Vali Aziz YILDIRIM, bina ile ilgili gerekli çalışmaların yapılmasından sonra eğitim amaçlı kullanılmasının uygun olabileceğini belirtti.Dinar Gündem
 
Editör: Haber Merkezi